2013-09-12 08:21:43• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Halak - Szerencsés napra számíthat

Napi horoszkóp szeptember 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön örökké elégedetlenkedik, pedig épp annyi oka lehetne az ujjongásra is, mint a kesergésre. Az igazat megvallva jobban is állna önnek ez a szerep. Vegye elő régi, boldogabb énjét, és higgye el, hogy önnek nagyon jó!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Furcsán viselkedik a mai napon, amivel, ha őszinte akar lenni, még magamagát is meglepi. A házastársa egyenesen megrettenhet különcségeitől. Vagy azért, mert gyanúsan boldognak látja, vagy pedig azért, mert módfelett kiakad valamin.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Abból semmi jó nem származik, ha a barátnőjével beszéli meg a családi belviszályait. Okos tanácsot nem kap tőle, ellenben könnyen közszemlére kerülhet a szennyes. Egy bizalmasra persze szüksége lehet. De távolira!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha nem a munka miatt kimerült, vagy újabban szokatlan tüneteket tapasztal magán, és esetleg szed valamilyen gyógyszert, akkor tájékozódjon annak mellékhatásairól! Lehetséges, hogy többet árt, mint használ önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy váratlan lehetőség adódhat ma az életében, aminek köszönhetően hamarosan pénz állhat a házhoz önöknél. Most az egyszer ne akarjon okoskodni, csak ragadja meg a kínálkozó lehetőséget! A bizalom persze elengedhetetlen, mindkét részről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Újra meg kellene tanulnia hinni és bízni a kedvesében, ha azt akarja, hogy kapcsolatuk hosszú távú és jól működő legyen. Felejtse el a múlt sérelmeit! Kezdje el ön a megbocsátást! Valakinek el kell, hát legyen ön az okosabb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha már régóta él házasságban, akkor most úgy érezheti, hogy kapcsolatuk hullámvölgybe jutott. Nem biztos azonban, hogy csakis egy új kapcsolat lehet a megoldás. A problémák gyökerét ugyanis magában, avagy a családjában kell keresnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Mostanában sokat gondol a szerelemre. Úgy érezheti, a régi idők emléke fogva tartja, és talán egy kihagyott lehetőség is jobban kezd fájni. A szép emlék, azonban talán éppen azért olyan szép, mert sohasem teljesült be.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem érdemes olyan szekér után futnia, amely nem veszi fel – még mindig nem tanulta meg? Ráadásul, ha befejezi futását, még az is megtörténhet, hogy fordul a kocka: az üldözőből üldözötté válik. Úgyis erre vágyna.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Megint hajlamos lehet valamilyen téren túlzásba esni. Az evés lehet a legegyszerűbb módja ennek, de a szenvedélyei más irányba is elragadhatják. Használja jóra ezt az energiát: sportoljon ma mértéken felül!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Furcsa helyzetek jellemezhetik a mai napját. Önre azonban jellemző, hogy a legjobban éppen az ilyen körülmények között érzi magát. Ami eddig lehetetlennek tűnt, most arra is megoldást találhat. Szerelemben, vagy vállalkozásban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Sok elfoglaltsága lehet ma, és nehezére eshet elfogadni, hogy a kedvese ehhez képest lazíthat. Ne legyen irigy! Könnyen lehet, hogy fordul a kocka, s önben még mindig a fordítottja rögzül. Nehogy igazságtalan legyen!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: